Επιλέξτε προγράμμα Διαλέξτε το πλάνο που σας ικανοποιεί

Basic
Free Service
-25% έκπτωση στις κάρτες απλής παράδοσης  ΧΩΡΙΣ
υποστήριξη
Standard
€80.00
Παραγγελία κάρτας Δημιουργία λογαριασμού Παραμετροποίηση λογαριασμού Αναβάθμιση λογαριασμού Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την προμήθεια bitcoin
και την τροφοδότηση της κάρτας
Αποστολή με απλό ταχυδρομείο (~10 ημέρες)
Premium
€120.00
Παραγγελία κάρτας Δημιουργία λογαριασμού Παραμετροποίηση λογαριασμού Αναβάθμιση λογαριασμού Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την προμήθεια bitcoin Αποστολή expedited DHL (2~3 ημέρες)
 

Συχνές ερωτήσεις

Τί καλύπτει το ποσό που πρέπει να πληρώσω για να αποκτήσω την κάρτα;

Το ποσό καλύπτει τα έξοδα αγοράς της κάρτας, τα έξοδα αποστολής, και τις υπηρεσίες που παρέχουμε όπως: άνοιγμα λογαριασμού - παραμετροποίηση, παραγγελία, πληρωμή με bitcoin για την κάρτα, και ότι συμβουλή χρειαστείτε για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε την κάρτα σας απρόσκοπτα.

 

Τα χρήματα που δίνω για την παραγγελία της κάρτας μπορω να τα χρησιμοποιήσω μόλις παραλάβω την κάρτα;

Όχι. Τα χρήματα που δίνετε καλύπτουν τα έξοδα ανοίγματος λογαριασμού, παραγγελίας - πληρωμής της κάρτας, αποστολής και παροχής συμβουλευτικων υπηρεσιών για την χρήση της. Για να λειτουργήσει η κάρτα θα πρέπει να βάλετε επιπλέον ποσό σε bitcoin. Eμείς θα σας βοηθήσουμε - συμβουλέψουμε σε κάθε βήμα για την απόκτηση bitcoin και την χρήση της κάρτας.

 

Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω για αγορές (μέσω PayPal) από το e-bay, amazon κλπ.;

Ναί. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που προωθούμε την χρήση αυτής της κάρτας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε γίνεται δεκτή η κάρτα Visa, χωρίς κανέναν περιορισμό, στο εξωτερικό και στο εσωτερικό για online αγορές όπως και για αγορές στα φυσικά καταστήματα.

Πώς μεταφέρονται τα χρήματα μου στην κάρτα;

Με τα χρήματά σας αγοράζετε bitcoin, τα οποία μεταφέρονται στον λογαριασμό της κάρτας, δηλαδή η κάρτα τροφοδοτείται με bitcoin. Κατόπιν τα bitcoin μετατρέπονται πάλι σε χρήματα πχ. ΕΥΡΩ, και μπορείτε να τα χρησμοποιήσετε.

 

Από πού γίνεται η αποστολή της κάρτας και πόσες μέρες χρειάζονται για την παραλαβή της;

Η αποστολή γίνεται από το εξωτερικό. Εάν επιλέξετε το Premium program, η αποστολή γίνεται μέσω της DHL και η παραλλαβή της κάρτας γίνεται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Εάν επιλέξετε το Standard program η αποστολή γίνεται πάλι από το εξωτερικό με απλό όμως ταχυδρομείο οπότε η παράδοση γίνεται σε περίπου 10 εργάσιμες ημέρες.

 

Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ των προγραμμάτων;

Η διαφορά μεταξύ των προγραμμάτων Premium και Standard είναι μόνο στον χρόνο παράδοσης.

 

Θα μπορώ να έχω κάποια αναφορά (Report) για το πού ξοδεύω τα χρήματά μου;

Θα έχετε online πρόσβαση στον λογαριασμό σας, των υπολοίπων σας και όλων των κινήσεων. Μέσω αυτής της online πλατφόρμας άλλωστε θα "γεμίζετε" την κάρτα σας.